Elkezdődtek nyári napközis táboraink! Egy élménydús nap: éttermi tízóraival egybekötött kirándulás, látogatás a Vámház körúti Vásárcsarnokban

Június 26-án az 1897-ben épült Vámház körúti Vásárcsarnokot látogattuk meg 31 ügyfélkörünkhöz tartozó gyermekkel. A meghívást köszönjük a csarnok vezetőségének, a szervezést, a kényelmes utazást és az aktív részvételt pedig az Összefogás Óbudáért Egyesületnek.

A program elején az Up & Down Étterem egy finom tízóraival várta a gyermekeket. Az étterem egyik része a Csarnokra néz, míg a Duna felőli oldala a Szabadság hídra, a panoráma tehát tökéletes. Ebben a csodás miliőben tölthettük el a szépen terített asztalok mellett a felszolgált finomságokat. Több gyermek életében először evett étteremben.

Ezután megtekintettük az 1977-ben műemlékké nyilvánított gyönyörű acélszerkezetes épületet. Vendéglátóink megismertették velünk Budapest legnagyobb vásárcsarnokának történetét, bepillantást engedtek a csarnok működésébe az áruk érkezésétől a raktározáson át az eladásig. Egzotikus gyümölcskóstolóval zárult a program. Búcsúzásnál ajándékot kaptak a gyermekek, amik emlékeztetik Őket erre a kellemes kirándulásra.

Ezúton is hálásan köszönjük a meghívást, a sok finomságot és a tartalmas programot!