Az Óbuda Összefogásért Egyesület jóvoltából 50 rászoruló alsó tagozatos gyermek beiskolázását segítettük tanszercsomaggal

Színes tanévindító volt intézményünkben, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központban: az Óbuda Összefogásért Egyesület jóvoltából 50 rászoruló alsó tagozatos gyermek vehetett át tanszercsomagot 2019. augusztus 28-án Váradi utcai telephelyünkön.

Az átadáson jelen voltak: Kelemen Viktória Óbuda-Békásmegyer alpolgármestere, Csikósné Mányi Julianna, az Óbuda Összefogásért Egyesület elnöke, dr. Hecsei Pál az Önkormányzat szociális bizottságának tagja, valamint Farkas Balázs a civil bizottság képviseletében.

Bleszkánné Kis Ildikó, az ÓCSTGYVK vezetője külön megköszönte, hogy a nagy meleg ellenére minden szülő eljött és átvette a tanszercsomagot.

„Törekszünk arra, hogy az adományozók mindig nyomon tudják követni, hogy a felajánlásuk célba ér és jó helyre kerül, ahogy ezen a napon is történt ” – hangsúlyozta az intézményvezető.

Idén nyáron egyébként több hasonló jó dologban is együttműködtek az óbudai szervezetek. Például: nyári táboroztatásban, pótvizsgára felkészítésében, de még az ÓCSTGYVK kerítését is együtt varázsolták szebbé.