Egy éve indult Lakossági Minőségi Én-idő Tréningsorozatunk

Egyéves lett a Lakossági Minőségi Én-idő tréningsorozat, amit tortával, kölyökpezsgővel, jókedvvel és „Hálafával” ünnepeltek meg a résztvevők! A tréning iránt az érdeklődés és a lelkesedés töretlen. Az eltérő hátterű, végzettségű és életkorú emberek, akik egy évvel ezelőtt jelentkeztek az Óbuda Újságban és a Facebook oldalunkon meghirdetett felhívásra, akkor még ismeretlenek voltak egymás számára, mára már szinte barátokká váltak.

A képhez tartozó alt jellemző üres; enido2.jpg a fájlnév

Hónapról hónapra különböző témában készültek fel a trénerek, többek között a személyiség- és kommunikációfejlesztés, önbizalomnövelés, konfliktuskezelés, önismeret területén.

– Nagyon jó volt látni azt, hogy az eleinte zárkózottabb résztvevők mennyire felszabadultak az alkalmak során. Folyamatosan pozitív visszajelzéseket kapunk tőlük arra vonatkozóan, hogy az itt elhangzottakat hogyan sikerül beépíteniük a mindennapi életükbe – mondta Kereszti Zsófi tréner, pedagógus.

– Örültem neki, hogy a tréningezők nem „spórolták” ki magukat az önismeret küzdelmes folyamatából, mindenki őszintén „bedobta magát” az alkalmakon, folyamatosan épült a bizalom – tette hozzá Baranyi Marcsi tréner, life coach.

Az év végéhez közeledve a résztvevők is értékelték a Lakossági Minőségi Én-idő tréninget. Összességében elmondták, hogy hónapról-hónapra nagyon várják az alkalmakat az összetartó csapattal. Az élethosszig tartó tanulás jegyében a folytatásra nagyon elkötelezettek.

Az évet záró alkalmon a karácsonyi ünnepkör jegyében apró ajándékkal kedveskedtek egymásnak a csoporttagok.

A nagy érdeklődésre való tekintettel januártól újabb Lakossági Minőségi Én-idő csoport indítását tervezik trénereink. Az ezzel kapcsolatos felhívást hamarosan közzétesszük az Óbuda Újságban és az OCSTGYVK FB- oldalán.

A létszám korlátozott, jelentkezni már lehet a 06-1-250-1964-es központi telefonszámunkon.